АСУС додаје обрнути урез како би оквири лаптопа били још тањи

 АСУС ЗенБоок С13

На ЦЕС 2019, АСУС је представио нови водећи лаптоп са најтањим оквирима екрана на свету. АСУС ЗенБоок С13 долази са цењеним зарезом који смањује оквире без оштећења корисничког искуства.

АСУС ЗенБоок С13 (УКС392ФН), Виндовс 10 уређај са најтањим оквирима екрана има ИПС екран од 13,9 инча. Резолуција 2-у-1 водећег уређаја компаније АСУС је 1920×1080 пиксела и долази са осветљеношћу од 400 нита.

АСУС-ов лаптоп са малим оквирима има цењени зарез који садржи функције окренуте на предњој страни као што је веб камера. Компанија је модификовала идеју уреза која је популарна на тржишту паметних телефона како би побољшала искуство.За разлику од зареза који се налази на паметним телефонима, цењени зарез ЗенБоок-а не заузима простор на екрану. Имплементација обрнутог зареза омогућила је АСУС-у да смањи оквире на начин који не уклања веб камеру нити на било који начин утиче на однос екрана и тела.

ЗенБоок С13 је моћан и долази са процесором до Интел Цоре и7-8565У. 2-у-1 водећи уређај је упарен са до 16 ГБ ДДР3 меморије и 1ТБ ССД меморије.

Перформансе су прилично добре јер се уређај нуди само са ССД меморијом што обезбеђује велики добитак у перформансама у односу на традиционалну опцију ХДД.

Популар Постс