Апликација за ресетовање лозинке за лаптоп за Виндовс 10 – преглед

Као што сви знамо, Виндовс 10 је објављен прошле године, до сада има доста корисника. Дакле, можемо знати колико је популаран овај систем. Али недавно, део корисника је знатижељан о ресетовању лозинке за Виндовс 10. Када им је онемогућен приступ Виндовс 10 АСУС/Самсунг/Ацер/Тосхиба/ХП/Леново лаптопу, немају појма како да ресетују лозинку за Виндовс 10 лаптоп. У наставку можемо добити одговоре о опоравку лозинке за Виндовс 10.

Врх 1: Ресетујте лозинку за Виндовс 10 помоћу другог налога
Ако сте подесили још два налога на рачунару, биће вам много лакше да уђете у закључани Виндовс 10 лаптоп са другог једноставног налога. Након уноса, можете лако ресетовати лозинку администраторског налога за Виндовс 10.

Врх 2: Погодите уобичајену лозинку коју сте поставили.
У тренутку када сте заборавили или изгубили лозинку за Виндовс 10, не можете да се пријавите. Немојте поново инсталирати систем први пут. Погодите уобичајене лозинке које сте у почетку постављали.
Као:
1、Родитељски рођендан или ваш рођендан.
2、Назив филма или песме коју сте волели.
3、Књига која вам се свиђа или идол вашег омиљеног.
4、Име првог љубимца којег сте подржали.Топ 3: Ресетујте лозинку за лаптоп за Виндовс 10 помоћу Виндовс Пассворд Рецовери
Без обзира на проблеме на које сте наишли у вези са Виндовс лозинком, можете користити Виндовс Пассворд Рецовери да ресетујете све верзије лозинке за администраторе/пријаву/домен/Мицрософт налог за неколико минута.
Корак 1: Преузмите и инсталирајте Виндовс Пассворд Рецовери на било који доступан рачунар.
Корак 2: Да бисте добили празан УСБ диск за снимање Виндовс Пассворд Рецовери на њега. Затим уметните новостворени диск у рачунар за који сте били закључани.

 бурн-виндовс-пассворд-рецовери

Савети: Пре него што употребите УСБ диск за снимање Виндовс алатке за опоравак лозинке на њему, прво би требало да направите резервну копију података на диску. Пошто ће у процесу снимања сви подаци на њему бити избрисани.
Корак 3: Да бисте покренули закључани лаптоп са новоствореног диска за ресетовање лозинке за Виндовс. Улазећи у мени БИОС-а, кликните на Ф12 да бисте ушли у лаптоп.
Корак 4: Одабир Виндовс 10 налога за који желите да уклоните лозинку. Затим кликните на Даље да наставите.

 селецт-усер-аццоунт-ултимате Корак 5: У овом тренутку ваша лозинка ће бити уклоњена, можете кликнути на Даље да бисте потврдили. Након тога, кликните на Ребоот да бисте поново покренули лаптоп, видећете да лозинка није потребна.

 избаци-ребоот-диск-ултимате

Пажња: Овај софтвер за опоравак лозинке за Виндовс има четири главне функције, не само уклањање лозинке за Виндовс, можете га користити за промену лозинке за Виндовс, уклањање администраторског налога и креирање новог администраторског налога на ефикасан начин. Тако моћан и користан за вас.

Ако имате било каквих других проблема у вези са враћањем изгубљене лозинке за лаптоп за Виндовс 10, своје питање можете оставити у одељку за коментаре на нашој веб локацији. Одговорићемо за вас први пут.

Популар Постс