Апликација ВЛЦ УВП ажурирана за Виндовс 10 са интеграцијом ЦхромеЦаст-а

 ВЛЦ Виндовс 10

ВидеоЛАН програмери који стоје иза ВЛЦ УВП апликације за Виндовс 10 редовно објављују ажурирања са новим функцијама за своју примену на Виндовс 10 и Виндовс 10 Мобиле.

Настављајући са истим трендом, програмери су данас избацили још једно ново ажурирање за кориснике оперативног система Виндовс 10 са интеграцијом ЦхромеЦаст-а. Најновија исправка са верзијом 3.1.0 је сада доступна за преузимање у Мицрософт Сторе-у за кориснике оперативног система Виндовс 10.

Најновије ажурирање не долази са много нових функција, али су програмери прерадили базу кода која помаже корисницима да инсталирају ВЛЦ УВП апликацију чак и на Сурфаце РТ уређајима који су укинути.Апликација ВЛЦ УВП се може инсталирати и покренути на Виндовс 10, Виндовс 10 Мобиле, Виндовс 8.1, Виндовс 8.1 РТ заједно са Ксбок Оне.

ВЛЦ ради на решавању проблема са применом за кориснике оперативног система Виндовс Пхоне 8.1 и када се поправи ажурирање ће такође бити доступно за ВЛЦ апликацију за кориснике Виндовс Пхоне 8.1.

Претходно ажурирање за ВЛЦ апликацију долази са исправкама за ОнеДриве проблеме. Програмери су решили проблем осим што су увели подршку за однос ширине и висине 2,35:1.

ВидеоЛАН тренутно ради на увођењу подршке за кодирање и декодирање која се интерно тестира. Ажурирање такође побољшава перформансе ВЛЦ апликације на свим верзијама оперативног система Виндовс, али долази са више побољшања перформанси за Виндовс 10 уређаје.

Са најновијим ажурирањем ВидеоЛАН се побринуо да ВЛЦ УВП апликацију доведе у ранг са својом апликацијом на иОС-у и Андроид-у. Апликација ВЛЦ УВП већ долази са подршком за Мицрософтов Дигитал Ассистант Цортана заједно са Ливе Тилес, Цонтинуумом и још много тога.

Апликација ВЛЦ УВП је доступна и може се преузети на Виндовс 10 ПЦ, Мобиле, Ксбок Оне, Сурфаце Хуб и ХолоЛенс. Такође можете преузети старију верзију апликације на Виндовс 8.1, Виндовс РТ 8.1 и Виндовс Пхоне 8.1 уређајима.

Ако користите ВЛЦ апликацију на било ком од горе наведених уређаја, можете ажурирати апликацију тако што ћете отићи у Мицрософт Сторе.

Популар Постс