Апликација Виндовс 10 Ваш телефон сада вам омогућава да контролишете подешавања телефона

 Апликација Виндовс 10 Ваш телефон

Мицрософт-ова апликација Ваш телефон постоји већ неко време и ажурирана је прошле године са гомилом узбудљивих функција. Апликација Ваш телефон за Виндовс 10 тренутно вам омогућава да синхронизујете своје фотографије/обавештења и позиве са телефона на рачунар и прегледате Андроид апликације на радној површини.

Апликација сада добија нову функцију која ће омогућити корисницима да контролишу подешавања Андроид телефона директно са радне површине.

Као што можете видети у доњем ГИФ-у, ускоро можете да омогућите или онемогућите Блуетоотх, промените јачину звука, пређете на режим „Не узнемиравај“ или контролишете музички плејер (ако се медијски садржај репродукује у позадини). Индикатори апликације Ваш телефон

Такође изгледа да Мицрософт тестира ове погодности за све Андроид телефоне, укључујући Хуавеи, Ксиаоми, Реалме, Нокиа и друге. Апликација Телефон такође долази са другим индикаторима који могу помоћи у ситуацијама у којима не знате да ли ваш телефон користи мобилну везу или колико је напуњено у њему.

Ово функционише само када је ваш телефон повезан са радном површином преко пратеће апликације Иоур Пхоне и интернета, тако да рачунар у суштини делује као контролер. Ово је веома кул концепт и очекујемо да ћемо га ускоро видети за више корисника у наредним недељама.

Андроид апликације стримују преко апликације Ваш телефон

Поред подршке индикаторима, Мицрософт такође уводи функцију стриминга Андроид апликација за више корисника . Након ажурирања, моћи ћете да отворите више Андроид апликација на радној површини, уместо само једне апликације.

Радиће само ако имате подржан Самсунг Галаки телефон, али би ускоро могла бити уведена подршка за више производа.

Мицрософт тестира ову функцију од септембра 2020. и више апликација је сада званично подржано ако сте ажурирали апликацију „Линк то Виндовс“ на одређеним моделима Самсунг телефона.

Популар Постс