Апликација Виндовс 10 Маил уклања референцу на Виндовс 10 Мобиле у подразумеваном потпису

 Оутлоок Маил на Виндовс 10 Мобиле-мин (1)

Слика љубазношћу: ВиндовсЦентрал.цом

Мицрософт је прошле недеље представио ново ажурирање за подразумевану апликацију Маил на рачунарима са оперативним системом Виндовс 10 и Виндовс 10 Мобиле. Са најновијим ажурирањем за апликацију Маил, Мицрософт поново укида референце на Виндовс 10 Мобиле, мобилну платформу компаније која је укинута.

Занимљиво је да је најновије ажурирање за апликацију Маил заменило подразумевани потпис Послато са Виндовс 10 Мобиле са Послато са мог Виндовс 10 уређаја, јер ово друго има више смисла.То свакако има смисла јер Мицрософт полако гаси Виндовс 10 Мобиле и компанија ће престати да испоручује безбедносне исправке оперативном систему крајем 2019. Потпис Виндовс 10 уређаја ће промовисати све Виндовс 10 уређаје уместо само Виндовс 10 Мобиле.

Вреди напоменути да увек можете да измените потпис у подешавањима апликације Маил и вратите промене.

Мицрософт укида подршку за Виндовс 10 Мобиле 2019

Виндовс 10 Мобиле је мобилни оперативни систем који је развио Мицрософт који више нема будућност, али постоје корисници који га се за сада држе. Неки су прешли на Андроид или иОС, а други чекају Мицрософт Андромеда, уређај са два екрана

Виндовс 10 Мобиле је импресионирао у неколико погледа и има много људи који га и даље користе. Недостатак подршке за апликације и даље представља проблем за многе кориснике и иако је све горе, Мицрософт се нада да ће прогресивна веб апликација на крају допринети расту Виндовс продавнице.

Чак и без великих ажурирања, Виндовс Пхоне заиста добро функционише у 2018. години, очигледно зато што Мицрософт још увек ажурира основне апликације за оне који желе да користе телефон за основне ствари. Нажалост, за друге основне ствари, мораћете да се држите веб-базираних верзија већине услуга.

Популар Постс