Апликација Вхитебоард за Виндовс 10 је сада доступна за преузимање из Мицрософт Сторе-а

 Мицрософт бела табла за Виндовс 10

Мицрософт ради на новој апликацији Вхитебоард за кориснике оперативног система Виндовс 10. Компанија је раније лансирала апликацију Вхитебоард у прегледу за тестирање у децембру са корисницима Виндовс 10. Данас је компанија гурнула апликацију Вхитебоард свим корисницима Виндовс 10 након успешног тестирања.

Редмонд Гиант је такође потврдио да компанија ради на апликацији Вхитебоард за иОС и Андроид заједно са веб верзијом апликације за коју се очекује да ради на свим модерним претраживачима. Веб верзија апликације ће омогућити корисницима да се повежу са својим Оффице 365 или школским налозима и помоћи им да раде заједно на пројектима у реалном времену.

Апликација Вхитебоард је сада доступна за преузимање из Мицрософт Сторе-а за Виндовс 10, а корисници иОС-а би ускоро требали моћи да преузму апликацију Вхитебоард на своје уређаје. Није познато када компанија планира да објави апликацију за иОС и Андроид кориснике.Апликација Вхитебоард помаже корисницима да побољшају сарадњу јер нуди решење засновано на облаку, а такође подржава оловке, миша, тастатуру и унос додиром. Апликација Вхитебоард такође подржава интелигентно мастило за лако креирање табела и чување пројеката за наставак касније уз подршку у облаку.

Апликација Вхитебоард која је објављена у прегледу прошлог децембра већ има 2.00.000 корисника који користе апликацију и пружају повратне информације. Компанија је на основу повратних информација додала још нових функција као што су текстуалне белешке, могућност додавања и манипулације сликама и још много тога.

Да би корисници користили апликацију Вхитебоард, они би морали да имају Мицрософт налог или Оффице 365 налог за посао и школу да би искористили предности функције апликације.

Као што је горе потврђено, апликација је сада доступна за преузимање у Мицрософт Сторе-у. Јавите нам своје мишљење о првим утисцима апликације у коментарима испод ако први пут користите.

Популар Постс