Апликација Ваш телефон за Виндовс 10 постаје све боља у следећем ажурирању

Апликација Ваш телефон за Виндовс 10 је одличан начин да премостите јаз између рачунара и паметног телефона. Након што напори за Виндовс Пхоне и Цонтинуум нису успели, Мицрософт се одлучио на апликацију која вам омогућава да шаљете, примате и управљате садржајем мобилног уређаја директно са радне површине.

Мицрософт се нада да ће Ваш телефон на крају еволуирати у нешто још веће, као што је пакет за продуктивност. Апликација Ваш телефон такође вам омогућава да прегледате фотографије сачуване на вашем телефону, али компоненти Фотографије вашег телефона недостаје једна кључна карактеристика – могућност пражњења ваше галерије.

Из неких разлога, апликација Ваш телефон вам не дозвољава да избришете фотографије сачуване на вашем Андроид телефону чак и када су уређаји повезани преко Ви-Фи и Блуетоотх везе у откључаном стању са отвореном апликацијом за фотографије.Мицрософт није открио услове који морају да буду постављени да би апликација Ваш телефон избрисала ваше мобилне телефоне, али у новом ажурирању које је објављено за Инсајдере, Мицрософт је тихо омогућио опцију која вам омогућава да избришете фотографије.

Имајте на уму да је Мицрософт увек дозвољавао корисницима да избришу фотографије преузете преко вашег телефона помоћу апликације Виндовс 10 Пхотос, али не можете да избришете фотографију сачувану на вашем Андроид телефону због АПИ ограничења.

 Избришите фотографије вашег телефона

Након следећег ажурирања, ускоро можете да изаберете фотографије и да их избришете без додиривања мобилног уређаја. Слично томе, можете да кликнете десним тастером миша на сваку фотографију да бисте је избрисали, копирали, сачували или поделили.

Компонента „Фотографије“ апликације „Ваш телефон“ поставља мрежу слика снимљених вашим Андроид телефоном и пружа бољи поглед на нежељене слике, што би требало да вам помогне да лако ослободите складиште на мобилном телефону.

У следећем ажурирању, апликација Ваш телефон такође добија подршку за покретање апликације при покретању, што је функција која омогућава Виндовс 10 да учита апликацију када унесете своје акредитиве за пријаву.

Посебно, овај потез долази само неколико недеља након што је Мицрософт почео да ради на новој функцији у Виндовс 10 који ће покренути упозорење апликација за покретање када се апликација дода у покретање листа програма.

Дозвољавајући апликацији Ваш телефон да се аутоматски покрене приликом пријављивања, могли бисте да побољшате укупне перформансе и поузданост апликације.

 Покретање апликације Ваш телефон

Када је вашем телефону дозвољено да ради при покретању, моћи ћете брже да приступите апликацији и синхронизованом садржају без потребе да чекате да се апликација и њени процеси покрену у позадини.

Овај приступ има савршеног смисла с обзиром да је апликација дубоко интегрисана у Виндовс 10.

Популар Постс