Апликација Ваш телефон у оперативном систему Виндовс 10 ускоро би могла добити функцију пресликавања екрана

 Почетна страница вашег телефона

Чини се да Мицрософт интерно тестира велико ажурирање за апликацију Ваш телефон на Виндовс 10, пошто произвођач софтвера наставља да ради на приближавању телефона и рачунара. Апликација Ваш телефон је покренута прошле године са ажурирањем за Виндовс 10 октобар 2018. и омогућава корисницима са Андроид телефонима да приступе галерији фотографија, читају или шаљу текстуалне поруке директно на радној површини.

Различите апликације независних произвођача су раније нудиле ову врсту функционалности, али поседовање изворне функције представља велику погодност.

На свом догађају у октобру 2018., Мицрософт је представио нову функцију пресликавања екрана за апликацију Ваш телефон и ова функција сада коначно долази корисницима у оквиру апликације Ваш телефон за Андроид.Тренутна верзија вашег телефона омогућава корисницима да приступе недавним фотографијама, порукама ускладиштеним у вашем телефону на радној површини. Пресликавање екрана је функција која је одавно закаснила и чини се да је компанија интерно тестира.

 Пресликавање екрана вашег телефона

Пресликавање екрана апликације Виндовс 10 Иоур Пхоне ће снимити екран вашег паметног телефона и стримовати га путем бежичне везе на било коју радну површину. Такође можете да контролишете апликације и приступате обавештењима директно из апликације Ваш телефон.

 Пресликајте екран телефона на рачунар

Мицрософт описује ову функцију као модеран начин да се екран телефона пребаци на радну површину и контролишете све своје апликације помоћу миша или тастатуре. Да бисте користили функцију пресликавања екрана апликације Ваш телефон, потребан вам је рачунар са Блуетоотх-ом и модеран Андроид уређај.

 Обавештења апликације за ваш телефон

Поред пресликавања екрана, Мицрософт такође додаје нову функцију за синхронизацију обавештења на свим уређајима. То значи да ако добијете обавештење на свом телефону, моћи ћете да га видите директно на свом Виндовс 10 уређају. Ово ће укључивати обавештења о порукама, имејловима и још много тога.

У почетку ће се апликације од којих добијате обавештења заснивати на подешавањима вашег телефона и ако одбаците обавештење на телефону, оно се неће поново појавити на рачунару.

Ажурирање са свим овим изменама биће представљено јавности за неколико недеља.

Популар Постс