Апликација Скипе за Андроид ажурирана новим функцијама

Слика љубазношћу: АндроидЦентрал.цом

Мицрософт је данас представио ново ажурирање за своју Скипе апликацију за Андроид кориснике. Најновије ажурирање поставља Скипе апликацију на верзију 8.26.0.70. Најновије ажурирање долази са неким мањим и важним новим функцијама, заједно са уобичајеним исправкама грешака и побољшањима перформанси.

Најновије ажурирање долази са увођењем приватног разговора. Ова функција омогућава корисницима да задрже своје информације приватним током ћаскања, а послане и примљене поруке су заштићене енкрипцијом од краја до краја.Апликација Скипе сада користи сигнални протокол који помаже да текстуалне поруке послате у облику слика, аудио или видео записа буду приватне. Мицрософт је такође избацио још нека побољшања апликације Скипе када је повезана на Блуетоотх.

Најновије ажурирање такође долази са побољшањима перформанси Скипе апликације за Андроид кориснике. Мицрософт редовно додаје нове функције и побољшања у своју Скипе апликацију на Андроид-у. Компанија је у свом претходном ажурирању увела функцију Реад Рецеиптс у апликацију.

Функције Потврде о читању помажу корисницима да знају да ли је прималац прочитао поруку која је послата. Апликација Скипе на Андроиду је касно добила многе нове функције, а Мицрософт је избацио нову функцију Цалл Снапсхот која помаже корисницима да сниме фотографију помоћу дугмета камере током видео позива.

Функција Цалл Снапсхот такође помаже корисницима да поделе фотографију снимљену током видео позива са истом особом са којом водите видео позив. Мицрософт је такође избацио опцију за упућивање позива са било ког места на Андроид оперативном систему једноставним додиром на број телефона у било којој другој апликацији користећи Скипе кредит.

Најновија исправка за Скипе апликацију је већ доступна за преузимање и можете је преузети у Гоогле Плаи продавници.

Популар Постс