Апликација Скипе на Виндовс-у добија велико ажурирање са режимом Сплит Виев за инсајдере

 Скипе за Виндовс 10

Мицрософт слуша повратне информације корисника јер најновија инсајдерска верзија Скипе-а долази са веома траженом функцијом. Преглед Скипе-а за Виндовс је ажуриран на верзију 8.33.76 и долази са режимом Сплит Виев који ће вам помоћи да разговарате са више људи у исто време.

Још у августу, Мицрософт је потврдио да ће Скипе верзија 8 бити ажурирана са свим неопходним функцијама како би се изједначила са Скипе цлассиц. Скипе 7 има Сплит Виндов Виев који омогућава корисницима да поделе своје разговоре у своје прозоре. Ово омогућава корисницима да воде више разговора (појединачних или групних).

Режим подељеног приказа коначно долази у Скипе 8 на Виндовс-у и тачно је како би требало да изгледа и функционише. Скипе режим подељеног приказа

Можете омогућити посебан приказ подељеног режима Скипе-а кликом на мени са три тачке. Када се омогући, приметићете да се недавни разговори приказују у уском прозору. Разговор ће се сада појавити у независном прозору ако га додирнете са листе или у долазном обавештењу.

 Скипе трака задатака

Отворени разговори би се такође појединачно приказивали на траци задатака. Тренутно је нова верзија Скипе-а доступна само за инсајдере и можете се придружити програму Инсајдер из менија Подешавања.

Људи из АЛумиа-е су поделили видео који приказује ову функцију у акцији.

Функција Потврде о читању је сада такође активна

Мицрософт је првобитно најавио Скипе-ову функцију потврде о читању у јулу, али је управо почела да се појављује на више налога. Ако желите да знате да ли је ваш пријатељ или колега видео вашу поруку, Скипе коначно укључује потврде о читању. То је корисна функција која већ неко време недостаје платформи за размену порука.

 Скипе признаница о читању

Ово ће омогућити корисницима да виде ко је прочитао ваше поруке. Доступан је у групним и појединачним ћаскањима, а приметићете га када се аватар/профил корисника појави испод порука у Скипе ћаскањима.

Према а блог пост , ова функција је доступна у појединачним разговорима и групним ћаскањима са 20 или мање људи.

Функција Скипе Монеи се такође покреће

Раније овог месеца, Мицрософт је почео да уводи ново ажурирање за преглед Скипе-а то додаје нову функцију која вам омогућава да шаљете новац преко ПаиПал-а.

Ова функција је већ неко време доступна за Андроид и иОС, али је сада доступна и на Виндовс-у. Након кратког тестирања са Инсајдерима, ПаиПал интеграција би ускоро требала доћи у јавну верзију Скипе-а.

Популар Постс