Апликација Пеопле за Виндовс 10 за инсајдере ажурирана је променама интерфејса

 Апликација Виндовс 10 Људи

Мицрософт је управо објавио ново ажурирање за апликацију Пеопле на Виндовс 10 и доноси само једну промену. Последње важно ажурирање за Пеопле објављено је пре годину дана и донело је неке промене у Флуент Десигн-у. Софтверски гигант није обезбедио евиденцију промена за ово конкретно издање, али ажурирање уклања мени за хамбургер.

Мицрософт данас ажурира апликацију Пеопле за Виндовс инсајдере у Фаст Рингу и уклања мени за хамбургер. Чини се да Мицрософт такође побољшава дугме за повратак у апликацији Људи и да се коначно добро прилагођава надолазећем интерфејсу Виндовс 10 Сетс. На крају, али не и најмање важно, ажурирање поправља неке непознате грешке и побољшава укупне перформансе.

Вреди напоменути да апликација Виндовс 10 Пеопле и даље садржи елементе Флуент Десигн, укључујући визуелне ефекте и анимације. Снимак екрана апликације Виндовс 10 Људи

Апликација Виндовс 10 Људи је адресар (апликација за контакте) која вам омогућава да прегледате, додајете и мењате контакте. Помаже вам да останете у контакту са пријатељима и породицом. Апликација Пеопле је универзална и ради на свим Виндовс 10 уређајима. Ради заједно са апликацијама за пошту и календар тако да лако шаљете пошту и заказујете састанке са најважнијим људима.

Иако је апликација Пеопле универзална, данашње ажурирање није доступно на Виндовс 10 Мобиле, тако да га добијају само рачунари који користе Виндовс 10.

Поред промена дизајна, ажурирање ће вероватно поправити важне грешке и побољшати перформансе, па отворите продавницу и набавите је сада на свом рачунару.

Говорећи о интеграцијама апликације Пеопле, Виндовс 10 Фалл Цреаторс Упдате укључује функцију Ми Пеопле која вам омогућава да закачите до три своје омиљене особе на траку задатака и брзо разговарате са њима. Ова функција ради са апликацијама Виндовс продавнице. На пример, Скипе би вам могао омогућити да разговарате са омиљеним људима директно са траке задатака.

Популар Постс