Апликација Паинт 3Д за Виндовс 10 добија нову функцију у најновијем ажурирању

 Паинт 3Д за Виндовс 10 ПЦ

Слика љубазношћу: Мицрософт

Мицрософт је избацио ново ажурирање за своју апликацију Паинт 3Д за кориснике оперативног система Виндовс 10. Најновије ажурирање долази са опцијом која омогућава корисницима да сачувају своје пројекте у ГИФ или МП4 видео форматима.

Апликација Паинт 3Д је најновије Мицрософтово решење за креативност на Виндовс 10. За разлику од класичне апликације, апликација Паинт 3Д долази са напредним функцијама тако што се више фокусира на 3Д садржај. Паинт 3Д омогућава корисницима да креирају и уређују у 3Д. Да би наставио са фокусом на 3Д, Мицрософт је у најновијем ажурирању додао опцију за извоз садржаја у видео формате.Паинт 3Д би ускоро могао постати прави професионални алат за креирање у 3Д, а такође је лак и једноставан за употребу за почетнике. Нова функција омогућава корисницима да промене формат излазне датотеке, ширину и висину. Корисници ће моћи да пронађу опцију у оквиру опције корисничког интерфејса за чување, а сами је можете пронаћи у Филе > Саве ас > Видео.

Такође ћете пронаћи опције за уређивање датотеке са анимацијама као што су грамофон, замах, скок и окрет, брзина и број петљи. Када будете уређени, моћи ћете да пошаљете излазну датотеку, у зависности од величине датотеке за извоз у видео може потрајати неко време.

Најновија исправка долази са новом верзијом 5.1806.20057.0 за кориснике оперативног система Виндовс 10 и доступна је за преузимање из Мицрософт продавнице.

Вреди напоменути да Мицрософт не планира да убије класичну апликацију Паинт. Технолошки гигант је уверио кориснике Виндовс-а да је омиљена апликација за бојење ту да остане.

Уместо тога, компанија планира да донесе МС Паинт у Мицрософт Сторе (раније Виндовс Сторе).

МС Паинт је ту да остане, само ће ускоро имати нови дом, у Виндовс Сторе-у где ће бити доступан бесплатно, рекао је Мицрософт прошле године.

Мицрософтова нова и побољшана апликација за креативност, Паинт 3Д, такође садржи неке од омиљених функција МС Паинт-а корисника.

Популар Постс