Апликација Мп3таг је сада доступна у Мицрософт Сторе-у за Виндовс 10

 Мп3таг за Виндовс 10

Мп3таг, популарна апликација која омогућава корисницима да уређују метаподатке аудио датотека, сада је доступна за преузимање у Мицрософт Сторе-у. Програмер је пренео Вин32 апликацију у Мицрософт Сторе и можете је преузети на свој Виндовс 10 рачунар.

Ако нисте упознати са Мп3тагом, то је апликација која вам омогућава да поправите покварене аудио датотеке. На пример, када копирате ЦД на рачунар, понекад процес може да вам остави датотеку неуредног изгледа. Мп3таг програм ће вам помоћи да идентификујете ознаке и поново означите омоте албума на лакши и бржи начин.

У твиту, програмер је открио да Мицрософт Едитион ради исто као и Вин32 апликација.  • Да ли је издање Мицрософт Сторе-а потпуно исто као и Сетуп.еке? – Скоро: верзија продавнице нема интерну проверу ажурирања апликације (то се ради преко продавнице), нема контекстни мени Екплорер (још) и не приказује белешке о издању након ажурирања. Што се тиче карактеристика, потпуно је исто.

Он [Мп3таг] подржава групно уређивање ознака ИД3в1, ИД3в2.3, ИД3в2.4, иТунес МП4, ВМА, Ворбис коментара и АПЕ ознака за више датотека одједном, стоји у опису Мицрософт Сторе-а.

Апликација може да приступи онлајн бази података тако да можете аутоматски да прикупите одговарајуће ознаке и преузмете омоте за своју музичку библиотеку. Слично томе, постоје неке друге напредне функције које вам омогућавају да преименујете датотеке на основу информација о ознакама, креирате листе песама и увозите или извозите информације о ознакама.

Ако сте заинтересовани, можете преузмите апликацију из Мицрософт продавнице .

Популар Постс