Апликација Мицрософт Сторе за Виндовс 10 ажурирана је новим функцијама

Мицрософт је данас избацио ново ажурирање за своју апликацију Мицрософт Сторе за Виндовс 10 и Виндовс 10 Мобиле. Апликација је ажурирана новим функцијама заједно са уобичајеним исправкама грешака и побољшањима перформанси и на Виндовс 10 рачунарима и на мобилним уређајима.

Најновије ажурирање гура апликацију на нову верзију 11806.1001.5.0 и долази са мањим новим функцијама. Најновија верзија апликације Сторе тренутно се покреће за кориснике оперативног система Виндовс 10 који су уписани у прстен за преглед издања.

Након ажурирања, корисници ће сада моћи да пронађу нову бочну таблу Моја колекција која приказује све апликације које су подељене у четири различита одељка Све у власништву, Инсталиране апликације, Спремне за инсталацију и Напредак преузимања.Четири одељка приказују различите фазе апликације, као што је одељак Алл Овнед приказује све апликације које су корисници купили. Инсталиране апликације приказује апликације инсталиране на вашем телефону. Трећи одељак приказује апликације које се читају за инсталацију, а последњи одељак приказује апликације које се тренутно преузимају на ваш рачунар или мобилни.

Мицрософт је направио нека побољшања на почетном екрану тако што је обезбедио више простора између садржаја заједно са новом бочном иконом која вам показује детаље садржаја и модификације које су направљене на икони Прикажи све.

Друго побољшање које је направио тим продавнице је то што ће корисници Виндовс 10 сада моћи да покрећу апликације директно из одељка Моје колекције. Тим је такође избацио неке исправке за рушења која су пријавили корисници Виндовс 10 Мобиле, а неке промене у менију хамбургера су такође направљене у најновијем ажурирању апликације Сторе.

Као што је горе наведено, ажурирање апликације Сторе се тренутно уводи и доступно је за преузимање за инсајдере који су уписани у Релеасе Превиев Ринг на Виндовс 10 ПЦ и Мобиле. Обавестите нас ако нађете нешто ново што није горе наведено у коментарима испод.

Популар Постс