Апликација Мицрософт Пхотос да бисте добили боље функције за уређивање видео записа

 Апликација Мицрософт Пхотос за Виндовс 10

Ако нисте живели испод стене, знате да је свет сада дом много више креатора него што је био у њему пре неколико година. Разлог за ово није само таленат, већ и велики број доступних алата. Под алатима подразумевамо апликације које се налазе на вашем паметном телефону или рачунару. Апликације за уређивање видео записа у паметним телефонима су прешле дуг пут од алата који се користе за исецање или спајање видео записа. Неке апликације су довољно моћне за уређивање професионалног квалитета. Најбоља ствар у вези са овим апликацијама је то што за њих нема криве учења. Иако је већина професионалних апликација за уређивање видеа доступна на рачунару, оне нису намењене људима који само желе да уређују видео записе у трену.

Мицрософт-ова апликација Пхотос је добила велико ажурирање са ажурирањем за Виндовс 10 Цреаторс. Добио је могућност да прави видео записе спајањем мањих видео записа и фотографија. Такође је добио могућност додавања музике, филтера, текста итд. Са недавним ажурирањима, Мицрософт је додао и опцију за додавање 3Д објеката и анимација.

Једна сјајна карактеристика апликације Мицрософт Пхотос је да ће аутоматски правити видео записе груписањем фотографија и видео записа које сте снимили са одређене локације или у одређеном албуму. Све што треба да урадите је да изаберете тему и додате наслов. Сама апликација ће изрезати видео записе, уоквирити фотографије и додати релевантне филтере. Када се уређивање заврши, можете извести видео у различитим резолуцијама у зависности од ваших потреба. Можемо рећи да је Мицрософт Пхотос најбоља апликација за брзо креирање видео записа. Све ће ово бити боље јер Мицрософт додаје побољшања опцијама за уређивање видеа у апликацији.Једна нова функција која долази у апликацију Фотографије су насловне картице. Ова посебна функција се користи за креирање анимације која приказује ваш наслов. Може се додати на почетак видеа или у каснији део. Можете одабрати различите теме, боју и трајање за ову анимацију. Функција Титле Цард је приказана испод у твиту Аггиорнаменти Лумиа.

Ова функција се прилично разликује од једноставне опције додавања текста у видео запис. У том случају не можете променити трајање или додати позадину. Ова функција је у фази тестирања и можете је тестирати и ако сте Фаст Ринг Инсидер.

Мицрософт је такође променио иконе менија у апликацији. Такође је доступан у апликацији ако сте Фаст Ринг Инсидер.

Мицрософт такође побољшава вештачку интелигенцију која се користи за креирање аутоматских видео записа. У блиској будућности, апликација ће моћи сама да бира теме и прави видео записе без ваше помоћи.

Ако још увек нисте користили апликацију Фотографије за прављење прилагођених видео записа, требало би да је испробате сада. Не постоји крива учења. Свако то може и резултат је увек фантастичан. Само се уверите да користите Најновија верзија апликације.

Једна ствар коју треба напоменути је да су функције за уређивање видео записа доступне само за Виндовс 10 ПЦ, а не за Виндовс 10 Мобиле, у случају да то није било очигледно.

Популар Постс