Апликација Мицрософт Пхоне на Виндовс 10 Мобиле ажурирана је новим променама дизајна

 Виндовс 10 Мобиле ажурирања

Слика љубазношћу: ПхонеДог.цом

Мицрософт је прошлог месеца ажурирао Апликација за телефон на Виндовс 10 Мобиле оперативном систему за Виндовс инсајдере са новим дизајном . Данас компанија гура исто ажурирање широј јавности.

Најновије ажурирање за апликацију Мицрософт Пхоне на Виндовс 10 Мобиле додаје ефекат откривања Флуент Десигн и замењује црну позадину тамном нијансом. Апликација Телефон изгледа нешто боље, али може утицати на трајање батерије вашег уређаја ако има ОЛЕД екран. Апликација за телефон

Мицрософт је такође подесио фонтове. У време писања ове приче, ажурирана апликација Телефон је доступна за све кориснике, укључујући инсајдере и оне који нису упућени.

За Андромеду?

Пошто је Мицрософт престао да развија нова ажурирања функција за Виндовс 10 Мобиле, вероватно је да компанија припрема апликацију Пхоне за нови уређај који би могао бити Андромеда о којој се дуго прича.

Раније ове године, извештај је открио да верзија Виндовс 10 Инсидер Превиев садржи нове АПИ-је за функције телефоније, што је подстакло спекулације да Мицрософт можда планира да обједини могућности позивања са Сурфаце мобилним уређајем са два екрана о коме се причало.

Мицрософт наводно ради на новом уређају са два екрана повезана шарком. Екрани уређаја могли би се склопити заједно, попут књиге. Када се склопи, уређај би постао компактнији облик попут телефона, а могућности телефоније за такав уређај очигледно имају смисла.

Популар Постс