Апликација Мицрософт Пеопле за Виндовс 10 укида мени хамбургера у најновијем ажурирању

 Апликација Виндовс 10 Људи

Мицрософт је укинуо сопствену мобилну платформу, али произвођач софтвера и даље развија апликације у мобилном стилу за Виндовс 10 које су безбедније, не утичу на перформансе, трајање батерије и могу се ажурирати из Мицрософт продавнице (Виндовс Сторе) једним кликните.

Виндовс 10 долази са уграђеном апликацијом за контакт под називом Људи. То је УВП апликација која ради на рачунарима, Виндовс 10 на паметним телефонима и у суштини на свакој величини екрана. Виндовс 10 Пеопле је заправо прилично користан на Виндовс 10 АРМ уређајима, а такође ће радити и на Андромеда уређају са двоструким екраном о коме се дуго прича.

 Почетна страница апликације ЉудиДанас Мицрософт уводи ново ажурирање за Виндовс 10 Пеопле са мало побољшаним интерфејсом. Ажурирање је доступно за оне који нису инсајдери и уклања мени хамбургера. Опције подешавања, филтрирања и додавања контаката можете пронаћи на горњој траци менија апликације којој се може приступити додиром на мени са три тачке.

 Најбољи кориснички интерфејс апликације Људи

Као што можете видети на горњим снимцима екрана, ажурирање је такође променило дугме за повратак.

У случају да се питате, ажурирана верзија апликације Мицрософт Пеопле је 10.1807.2131.0 и можете да је преузмете и на Инсајдерским и не Инсајдер машинама.

Популар Постс