Апликација Куицклоок за Виндовс 10 вам омогућава да прегледате датотеке

У ОС Кс-у можете изабрати датотеку и притиснути размак за брзи преглед исте, баш као што можете да прегледате прозор апликације у оперативном систему Виндовс 10. Иако такође можете да прегледате датотеку у Филе Екплорер-у помоћу пречице на тастатури Алт+П, постоји боље решење. Куицклоок је бесплатна апликација доступна у Мицрософт Сторе-у и пружа вам исту функцију, али је нешто боља.

Могућност прегледа датотека као што су фотографије и видео снимци на Мац рачунарима је једна од популарних функција и лако је можете добити на свом Виндовс 10 рачунару помоћу апликације Куицклоок, која пружа сличну функционалност.

Сеер је заиста боље решење од Куицклоок-а, али овај други је доступан бесплатно у Мицрософт Сторе-у, а са друге стране, Сеер је доступан за преузимање са веб локације.Куицклоок има елегантан дизајн и такође ради са УВП апликацијама, као што су Мицрософт Пхотос и МС Паинт. То је један од најбољих начина за брзи преглед датотека у оперативном систему Виндовс 10.

 Куицклоок за Виндовс 10

Ако изаберете фотографију и притиснете размакницу, можете да видите брзи преглед фотографије без отварања апликације за фотографије. Постоји и опција за отварање прегледане фотографије у званичној апликацији Фотографије.

То је апликација треће стране, али је изненађујуће функционисала довољно добро у оперативном систему Виндовс 10 када сам је испробао. Анимација је заиста спора и ту и тамо можете очекивати неке грешке. Куицклоок је експериментална апликација, али ипак добро функционише са уобичајеним датотекама као што су фотографије.

Ако прегледате ПДФ датотеку, то ће вам омогућити да отворите и Мицрософт Едге. Вреди напоменути да апликација подржава мноштво различитих типова датотека. Можете преузмите га из Мицрософт продавнице .

Ако тражите боље решење, можда бисте желели да испробате Сеер, апликацију Вин32, која ради исто као Куицклоок, али има могућност копирања фотографија или оквира видео записа у међуспремник вашег рачунара.

Главна разлика у дизајну је начин на који се прегледи појављују на екрану.

Инспирисан Мац-ом, Сеер је моћно и иновативно решење које пружа боље искуство на Виндовс 10. Можете га преузети са овде .

Популар Постс