Апликација која доноси функцију динамичке радне површине налик мацОС-у у Виндовс 10 сада је доступна у продавници

 ВинДинамицДесктоп

Прошлог месеца је независни програмер објавио апликацију под називом ВинДинамицДесктоп која доноси Аппле Мацинтосх-ова функција попут Мојаве Динамиц Десктоп за Виндовс 10 . Иако Виндовс подржава изворно учитавање различитих позадина, али не мења позадину динамички у зависности од доба дана. Сврха апликације је да учита различите позадине у зависности од доба дана.

Када је најављена функција Динамиц Десктоп за мацОС Мојаве која се креће кроз 16 слика исте пустињске сцене снимљене у различито доба дана, желео сам да напишем Виндовс програм који би радио исту ствар, рекао је Џонсон на Гитхуб страници свог пројекта.

Џонсон је данас објавио ВинДинамицДесктоп у Мицрософт Сторе-у (раније Виндовс Сторе). Можете једноставно отићи у продавницу на свом Виндовс 10 рачунару и инсталирати апликацију.То је једноставна апликација која користи вашу локацију за добијање времена изласка и заласка сунца сваког дана. Апликација ће затим учитати различите слике позадине које приказују доба дана.

Сврха апликације је ротирање између више позадина на основу дневног и ноћног распореда.

Ево како можете да подесите апликацију ВинДинамицДесктоп:

  • Преузмите и инсталирајте апликацију из Мицрософт продавнице.
  • Унесите своју локацију и апликација ће променити позадину у позадини.

Минимизираће се у системску палету и можете да кликнете десним тастером миша на њега да бисте приступили менију који има опције за ажурирање локације, покретање ВинДинамицДесктоп-а када се Виндовс покрене или излаз из програма.

Апликацију можете преузети са овде .

Популар Постс