Апликација Фотографије за Виндовс 10 ажурирана је пречицом до функције Фаворити

 Омиљена функција Мицрософт фотографија

Мицрософт Пхотос је апликација богата функцијама и услуга постаје све боља са сваким ажурирањем. На пример, Мицрософт је додао нову опцију Фаворитес у апликацију Фотографије.

Данас апликација Мицрософт Пхотос за Виндовс 10 добија ново ажурирање са једном мањом променом и другим побољшањима. Чини се да је то ажурирање на страни сервера и тренутно се појављује на Виндовс 10 уређајима који су уписани у Релеасе Превиев Ринг програма Виндовс Инсидер. Али требало би да се појави и на машинама које нису инсајдерске.

Вреди напоменути да су неки Инсајдери неко време имали опцију додавања у фаворите у верзијама Инсајдера, али данас је то широко доступно корисницима. Пронађите своје фаворите

Најновије ажурирање за апликацију Мицрософт Пхотос омогућава нову опцију која се зове додавање у фаворите. Моћи ћете да додирнете звездицу на врху фотографије и она ће се аутоматски појавити у Фаворитима.

 омиљена карактеристика

Омиљени албум/истакнути део се креира чим почнете да приказујете слике. На пример, можете претраживати Омиљене да бисте видели фотографије са звездицом. Такође можете да отворите мени албума да бисте пронашли фаворите у одељку Направљено за вас.

 Ажурирање апликације Фотографије

То је то и нема других великих промена. По изгледу, опција додавања у фаворите се постепено отвара и ако не видите опцију за фаворизовање фотографије, мораћете да сачекате неколико дана.

Мицрософт је додао још једну корисну функцију која омогућава корисницима да затворе отворену фотографију додиром. У горњем десном углу налази се дугме Кс и омогућава вам да затворите прозор са фотографијом.

То није фенси ствар, али је једна од преко потребних промена. Корисници имају много предлога за друге ствари које би вероватно већ требале бити тамо.

Популар Постс