Апликација Долби Аццесс за Виндовс 10 добија ново ажурирање са побољшањима

 Долби Аццесс за Виндовс 10

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Мицрософт је омогућио подршку за Долби Атмос Аццесс аудио апликацију у оперативном систему Виндовс 10 уз Цреаторс Упдате и данас званична пратећа апликација добија ново ажурирање у Мицрософт Сторе-у са побољшањима. Долби Атмос Аццесс је УВП апликација и ново издано ажурирање доступно је за све Виндовс 10 уређаје, укључујући ПЦ и Ксбок конзолу.

Ажурирана верзија апликације Долби Аццесс је 2.3.300 и 2.3.301. Компанија каже да је ажурирање објављено 29. јуна и да је сада доступно свима. Према званичном дневнику промена, ажурирање побољшава време учитавања и обавештења о продаји. Поред ових побољшања, апликација је ажурирана како би се поправила грешка у избору видео записа на Ксбок Оне конзоли.Нове функције и побољшања

  • Побољшано време учитавања.
  • Побољшано обавештење о продаји.
  • Исправљена грешка у избору видео записа за Ксбок Оне.
  • Различите исправке грешака или промене за побољшање корисничког интерфејса или поузданост

Познати проблеми и решење

  • Ако након куповине не можете да изаберете Долби Атмос за слушалице, контактирајте Долби подршку да бисте решили проблем.
  • На АМД Радеон ГПУ-у, можда ћете имати проблема са репродукцијом видео записа када мењате величину екрана. Компанија каже да можете променити величину прозора на цео екран и поново покренути видео да бисте решили грешку.

Апликација Долби Аццесс требало би да вам помогне да максимално искористите свој Долби Атмос хардвер. На пример, можете лако да побољшате квалитет звука за боље искуство помоћу уређаја као што су слушалице. Оно што је још важније напоменути је да апликација има подешавање засновано на чаробњаку које вам омогућава да притиснете Нект, одаберете праве опције и конфигуришете аудио систем за само неколико секунди.

Можете преузети апликацију Долби Аццесс УВП са овде .

Подесите, испробајте и доживите Долби Атмос, револуционарну технологију звука која вас увлачи у акцију са импресивним, покретним звуком за ваше игре и филмове, Долби објашњава апликацију у Мицрософт Сторе листи.

Можда је вредно напоменути да је Долби Аццесс бесплатан, али можете уживати у подршци за слушалице само један дан и можда ћете морати да платите 15 долара да бисте откључали пуну функционалност. Непотребно је рећи да је пробни период довољан да се утврди да ли је вредно куповине апликације или не.

Популар Постс