Апликација Делл Мобиле Цоннецт на Виндовс 10 да бисте добили нове функције

 Преглед Делл Мобиле Цоннецт

Још 2018. године, Делл је представио нову апликацију под називом Делл Мобиле Цоннецт која је прва компанија за интеграцију ПЦ-паметних телефона. Апликација вам у основи омогућава директно упућивање и примање телефонских позива, слање и примање СМС-а са рачунара. Све што треба да урадите је да преузмете апликацију Делл Мобиле Цоннецт на свој рачунар и Андроид уређај.

Функционалност апликације Делл Мобиле Цоннецт није ограничена на телефонске позиве и интеграцију СМС-а, она иде даље од тога. Док је апликација унапред инсталирана на Делл лаптоповима, и даље можете да је преузмете, инсталирате и користите на рачунару који није Делл.

На сајму ЦЕС 2019, Делл је најавио да ће апликација компаније Мобиле Цоннецт ове године напредовати у преносу датотека, побољшању корисничког интерфејса и још много тога.Произвођач рачунара је рекао да ће Мобиле Цоннецт омогућити корисницима Андроид-а да превуку и испусте фотографије и датотеке са свог телефона на рачунар. Слично томе, такође можете да преместите датотеке са рачунара на телефон.

 Делл Мобиле Цоннецт

Слика љубазношћу: ВиндовсЦентрал

Делл такође ради на префињеном корисничком интерфејсу за апликацију Мобиле Цоннецт и следеће ажурирање би учинило да апликација изгледа модерније.

Делл Мобиле Цоннецт је званично доступан бесплатно на Делл уређајима укључујући Алиенваре, КСПС, Инспирон, Востро и Г серију. Да бисте је преузели на било који уређај, отворите Мицрософт Сторе, потражите апликацију и пратите упутства на екрану.

Као што је горе наведено, апликација Делл Мобиле Цоннецт омогућава вам да управљате својим телефонским позивима и текстуалним порукама директно са вашег рачунара. Такође можете да добијете обавештење од апликација као што су Снапцхат и пресликавање телефона на рачунар. Ово вам омогућава да отворите све своје Андроид апликације на рачунару.

Мицрософт такође ради на побољшањима за Апликација Ваш телефон која ће добити функцију пресликавања и друге функционалности у будућем издању.

Популар Постс