Апликација Алармс & Цлоцк за Виндовс 10 ажурирана је променама корисничког интерфејса и течним дизајном за инсајдере

Мицрософт је представио језички систем Флуент Десигн за Виндовс 10 на Буилд-у прошле године. Флуент Десигн би требало да дода замућење и друга побољшања корисничког интерфејса, укључујући нове анимације многим апликацијама и основним деловима Виндовс-а. Видели смо неколико првих апликација које се ажурирају како би подржале Мицрософтов нови дизајн.

Мицрософт данас ажурира апликацију Алармс & Цлоцк са изменама корисничког интерфејса за Виндовс инсајдере у прстену за преглед издања. Најновија исправка за Виндовс 10 Алармс & Цлоцкс мења верзију апликације на 10.1806.1821.0 и уводи промене корисничког интерфејса.

 Аларми и сатови откривају ефекатМицрософт сада доноси Флуент Десигн за откривање ефеката у апликацији Алармс анд Цлоцкс. Вреди напоменути да апликација Алармс & Цлоцк већ има ефекте акрилне прозрачности, али са данашњим ажурирањем, Мицрософт додаје ефекте откривања на дугмад као што је пин за почетак, додаје нови аларм и мени за помрачење.

 Промене корисничког интерфејса аларма и сатова

Поред горе поменутих промена, Мицрософт је поново поравнао иконе. Наћи ћете иконе поред опција аларма, сата, тајмера и штоперице.

На крају, али не и најмање важно, Мицрософт додаје суптилне анимације у апликацију.

Популар Постс