АОМЕИ Партитион Ассистант Стандард: Најлакши и најпоузданији бесплатни софтвер за партиције диска

Слика љубазношћу: АОМЕИ.цом

АОМЕИ Партитион Ассистант је један од најлакших и најпоузданијих дискова менаџер партиција фрееваре.

У суштини АОМЕИ Партитион Ассистант је доступан на 2 различита начина. Бесплатни софтвер пружа бесплатно управљање дисковима и партицијама, а про верзија корисницима даје неке напредне функције.Говорећи о стандардној верзији, онда она пружа скоро све основне и многе главне функционалности. Омогућава дељење партиција, копирање, промену величине, креирање, брисање, форматирање, промене својстава, као и безбедно брисање. Поред тога, нуди и засебне чаробњаке за копирање, промену величине, конверзију из НТФС у ФАТ32 и обрнуто. Једна од најзначајнијих карактеристика је да такође омогућава миграцију на нови чврсти диск или ССД.

Про верзија софтвера пружа више функционалности као што је могућност конверзије Виндовс динамичких дискова у основне дискове, промена партиција са логичких на примарне, промена ИД-ова партиција и серијских бројева, претворити дискове из МБР у ГПТ и опет и више. Не само да софтвер АОМЕИ Партитион Ассистант Стандард такође омогућава додељивање слободног простора са једне партиције на другу. Што је прилично сјајно.

Интерфејс и кориснички интерфејс софтвера су прилично познати. Можете лако да се крећете кроз софтвер тако лако. Корисник може да изабере листу задатака са леве стране и окно које се приказује на системским дисковима и партицијама са десне стране. Једноставно изаберите диск јединицу или партицију, а затим примените акцију са листе задатака.

Наравно, софтвер је компатибилан са Виндовс 10, Виндовс 8.1, Виндовс 8, Виндовс 7, Виста и КСП. И на крају, али не и најмање важно, такође вам може помоћи да креирате медиј за покретање за управљање партицијом чврстог диска под Виндовс ПЕ.

Дакле, закључак је да АОМЕИ Партитион Ассистант Стандард остаје поуздан део софтвера посвећен управљању дисковима и партицијама.

Можете преузмите његову бесплатну верзију одавде и такође набавите про верзију од истог.

Чини се да је АОМЕИ Партитион Ассистант Стандард (раније Хоме) Едитион најмоћнији и најспособнији бесплатни услужни програм за партиције диска. Топло се препоручује свим корисницима, а посебно онима са мултидиск системима.

Популар Постс