АОМЕИ Бацкуппер: Најлакша апликација за прављење резервних копија за Виндовс

АОМЕИ Бацкуппер је један од добро дизајнираних софтвера за прављење резервних копија рачунара за Виндовс платформу и има нешто више од просека у свакој категорији.

АОМЕИ Бацкуппер може да изврши пет различитих задатака, али не истовремено. Може да направи резервну копију, врати је, клонира диск и такође споји и шифрује податке. Дизајн и навигација апликације су прилично једноставни. Интерфејс апликације је креиран тако да је намењен људима који немају искуства у овим критеријумима.

Када покренете апликацију, наћи ћете 5 картица Хоме, Бацкуп, Ресторе, Цлоне хард диск и Утилитиес. Са АОМЕИ Бацкуппер-ом можете да направите различите врсте резервне копије као што су резервна копија целог система, резервна копија диска, резервна копија датотека и фасцикли и још много тога. Апликација подржава НТФС, ФАТ32, ФАТ16, ЕКСТ2, ЕКСТ3 и друге системе датотека. Резервна копија система укључује све системске датотеке, датотеке за покретање и програмске датотеке. Само прављење резервне копије и системских и покретачких датотека може осигурати да оперативни систем ради нормално приликом враћања оперативног система.АОМЕИ Бацкуппер може направити резервну копију свих података на системском диску у датотеку слике. Ако постоји било какав системски проблем, можете поново користити АОМЕИ Бацкуппер да бисте вратили оперативни систем преко резервне копије датотеке слике. Једна од добрих ствари које сам пронашао је распоред резервних копија. Постоје 3 режима за прављење резервних копија: дневно, недељно и месечно. Функција резервне копије распореда АОМЕИ Бацкуппер-а заснована је на Виндовс-у уграђеном у Таск Сцхедулер. Зато се уверите да је услуга планирања задатака на вашем рачунару омогућена.

Наравно, можете вратити резервну копију диска, систем назад или било које датотеке и фасцикле које сте креирали. Обнављање помоћу АОМЕИ Бацкуппер-а је прилично лако. Функција АОМЕИ Диссимилар Хардваре/Универсал Ресторе вам омогућава да вратите резервну копију слике система креирану на једном рачунару на други са различитим хардвером. АОМЕИ Бацкуппер подржава Виндовс 10/8.1/8/7/КСП/Виста ОС.

Када говоримо о клонирању података, мало је збуњујуће. Клон диска се може користити за копирање свих података са диска на други. АОМЕИ Бацкуппер пружа одговарајуће функције о клонирању диска, које може клонирати један диск на други без прекида рада оперативног система. Може да клонира док ради без прекидања покренутих програма. Погледајте овај водич како да користите ову функцију.

Па, прилично је чудно поменути да АОМЕИ Бацкуппер не приказује протекло или преостало време током било којег посла. Али показује проценат завршености. Можете преузети бесплатну верзију апликације са овде .

Дакле, суштина је да је АОМЕИ Бацкуппер ефикасан софтвер за прављење резервне копије и њено враћање. Узимајући у обзир да је ово бесплатно издање АОМЕИ Бацкуппер-а, алат интегрише одличне опције посвећене изради резервних копија и враћању података, клонирању и још много тога.

Популар Постс