АМД СЦСИАдаптер 9.3.0.221 ажурирање руши Виндовс 10 рачунаре

 АМФ СЦСИАадаптер ажурирање

Ако видите Адванцед Мицро Девицес, Инц. – СЦСИАадаптер – 9.3.0.221 драјвера када данас проверите да ли постоје ажурирања, одмах притисните кочницу на ажурирањима за Виндовс 10. Мицрософт је представио нови драјвер који би могао да утиче на функционалност одређеног АМД хардвера, извештавају корисници.

Према бројни извештаји , СЦСИАдаптер – 9.3.0.221 има гадан гремлин који узрокује да се рачунар руши са кодом грешке Плавог екрана смрти ИНАЦЦЕССИБЛЕ_БООТ_ДЕВИЦЕ. Као резултат тога, Мицрософт је повукао ажурирање управљачког програма из Виндовс Упдате-а, према особљу за подршку које је желело да остане анонимно.

Проблеме са АМД СЦСИАдаптер – 9.3.0.221 први пут су означили Виндовс Инсајдери последње недеље априла. Чинило се да је покварени драјвер некако прошао кроз Мицрософтов систем осигурања квалитета који покреће АЛ/МЛ да би се појавио и у Виндовс 10 верзији 2004 и 20Х2. АМД СЦСИА адаптер за Виндовс 10

Као резултат тога, неки људи су почели да добијају ажурирање за производне верзије оперативног система Виндовс 10.

Јуче је Виндовс Упдате аутоматски инсталирао Адванцед Мицро Девицес, Инц. – СЦСИАдаптер – 9.3.0.221. Након што сам поново покренуо систем, више пута није успео да се укључи, са грешком ИНАЦЦЕССИБЛЕ_БООТ_ДЕВИЦЕ све док на крају није ушао у ВинРЕ и сам се поправио, написао је корисник у чворишту за повратне информације.

Виндовс Упдате инсталира следећи драјвер: Адванцед Мицро Девицес, Инц. – СЦСИАдаптер – 9.3.0.221, и након поновног покретања система улази у ГСОД петљу са грешком ИНАЦЦЕССИБЛЕ БООТ ДЕВИЦЕ. Једини начин да се систем опорави је покретање Виндовс окружења за опоравак и поправка приликом покретања, приметио је други корисник.

Према извештајима које смо видели, изгледа да грешка погађа само одабране АМД конфигурације, посебно рачунаре са ГИГАБИТЕ Кс570 матичном плочом.

Како блокирати АМД СЦСИАдаптер – 9.3.0.221

Ако сте већ проверили да ли постоје ажурирања и драјвер је на чекању за преузимање, још увек можете да га блокирате пратећи ове кораке:

  1. Преузмите и отворите алатку Прикажи или сакриј ажурирања из овде .
  2. Кликните на Даље да бисте почели да проверавате да ли постоје ажурирања.
  3. Изаберите Сакриј ажурирања.
  4. Означите поље поред ажурирања АМД драјвера.
  5. Затворите решавање проблема.
  6. Отворите Подешавања > Ажурирање и безбедност > Проверите да ли постоје ажурирања и покварени драјвер ће нестати.

У случају да је ажурирање већ преузето и Виндовс тражи поновно покретање система, одмах отворите Девице Манагер > Стораге Цонтроллерс > Дривер и кликните на дугме за враћање.

По изгледу, ажурирање драјвера за Виндовс 10 прави пустош само са одређеним АМД системима и спречава да се оперативни систем правилно покрене. Ако не можете да покренете систем, покушајте да покренете поправку при покретању са екрана за решавање проблема.

У Реддит теми, запослени у Мицрософту потврђено да је управљачки програм уклоњен са Виндовс Упдате сервера.

Такође је важно запамтити да је добра идеја одложити неважна ажурирања Виндовс 10 драјвера, посебно опциона ажурирања драјвера ако желите стабилан систем.

Популар Постс