Амазон наводно ради на УВП Алека апликацији за Виндовс 10

 Алека на Виндовс 10

Пре неког времена, Мицрософт и Амазон најавили су своје партнерство како би приближили Цортану и Алеку на својим платформама. После скоро годину дана, Амазон Алека је сада доступан на Виндовс 10 уређајима и оба дигитална помоћника сада могу да разговарају једни са другима.

Моћи ћете да кажете Амазон Ецхо, Алека, да отвори Цортану. Слично томе, можете затражити од Цортане да отвори Алека на Виндовс 10 уређајима.

Алека корисници ће моћи да приступе јединственим функцијама Цортане као што су резервисање састанка или приступ радним календарима, подсећање да покупите цвеће на путу кући или читање пословне е-поште – све користећи само ваш глас. Слично, Цортана корисници могу да затраже од Алека да контролише њихове паметне кућне уређаје, купује на Амазон.цом, комуницира са многим од више од 20.000 вештина које су изградили програмери трећих страна и још много тога, рекао је Мицрософт. Амазон Алека на рачунару

Данас, нови извештај са немачког сајта тврди да Амазон ради на УВП Алека апликацији која ће бити објављена у Мицрософт Сторе-у тако да можете да је користите на било ком уређају, укључујући уређаје са Виндовс 10 у С режиму.

Популар Постс