Алатка за креирање медија ажурирана са Виндовс 11 22Х2 Буилд 22621.525

 Виндовс 11 алатка за креирање медија

Ако сте упућени у технологију, вероватно сте свесни алатке за креирање медија – изузетно корисног Виндовс алата који вам омогућава да надоградите рачунар. Као што име сугерише, сврха алатке за креирање медија је да вам помогне да надоградите рачунар или направите УСБ флеш диск за чисту инсталацију оперативног система Виндовс 11/10, а Мицрософт га редовно ажурира.

Алатка за креирање медија је недавно ажурирана са Виндовс 11 22Х2 ИСО и још увек је изузетно једноставан за коришћење. Можете да покренете алатку и кликнете на дугме „Надогради овај рачунар одмах“ да бисте принудно надоградили рачунар на Виндовс 11 верзију 22Х2, прескачући Мицрософтово постепено увођење, али не и заштитне мере.

Сада је МЦТ (Медиа Цреатион Тоол) освежен хитном исправком која је јуче објављена за Виндовс 11 верзију 22Х2. Ако данас покренете МЦТ, приметићете да преузима верзију 22621.525 ажурирања за Виндовс 11 2022, која не додаје ништа ново у ОС, али решава проблеме са инсталацијом.Према званичне белешке о издању , Виндовс 11 22Х2 Буилд 22621.525 (КБ5019311) решава проблеме локализације за неке датотеке за подешавање. Корисници су раније пријавили да не могу да инсталирају нови оперативни систем ако изаберу језик који није енглески (САД).

Овај ажурирани МЦТ алат би требало да реши те проблеме са инсталацијом. Поред тога, може да реши недокументоване проблеме са инсталацијом који би вас могли спречити да креирате инсталациони медиј.

(Савет: Да бисте проверили број верзије који је преузео Медиа Цреатион Тоол, преузмите и покрените напредну апликацију за бележницу као што је Нотепад++ и потражите продуцтс.кмл, као што је приказано на слици испод).

 Број верзије алата за креирање медија

Пример датотеке продуцтс.кмл (чува се у фолдеру извори) и генерише се када покренете МЦТ-ов Упграде тхис ПЦ.

Алатка за креирање медија је савршен начин да се уверите да имате најновију верзију оперативног система Виндовс, а такође је и један од најбезбеднијих алата за надоградњу рачунара. Све што треба да урадите је да покренете и оставите га по страни неко време да бисте му омогућили преузимање медијских датотека са Мицрософта.

Имајте на уму да би Виндовс Упдате требало да испоручи ажурирање за Виндовс 11 2022 на ваш рачунар у наредним недељама, али није увек најбржи у томе и може проћи до месец дана пре него што почне да поставља најновије делове. Ако желите да преузмете ажурирање данас, алат за креирање медија је један од најбољих начина да га добијете.

Да бисте започели, преузмите алат са Мицрософт-ов веб-сајт и покрените Медиа Цреатион Тоол на свом рачунару. Изаберите опцију „Надогради овај рачунар одмах“ и кликните на „Даље“ и почеће преузимање ажурирања. Ово неће радити ако ваш рачунар користи Интел ССТ хардвер као Мицрософт је блокирао старије драјвере због БСОД грешака .

Обавезно преузмите најновију верзију Виндовс 11 22Х2 драјвери а затим кликните на „Инсталирај“ у МЦТ-у и процес инсталације ажурирања за Виндовс ће почети.

Популар Постс