Адобе Фласх Плаиер КБ4480979 објављен за Виндовс 10 са побољшањима

 Адобе Фласх Плаиер КБ4471331

Адобе је 8. јануара такође објавио нова ажурирања за свој Фласх Плаиер на Виндовс 10 и другим платформама. Изненађујуће, ово ажурирање не поправља никакве безбедносне пропусте у Адобе Фласх Плаиер-у за Виндовс 10.

Виндовс 10 КБ4480979 (Адобеов Фласх Плаиер) ажурирање уводи опште исправке и побољшања. У а документ , Адобе је објаснио да је сврха овог ажурирања побољшање перформанси и уклањање грешака у Фласх Плаиер-у.

Адобе је објавио ажурирања за Адобе Фласх Плаиер за Виндовс, мацОС, Линук и Цхроме ОС. Ове исправке адресирају грешке у функцијама и перформансама и не укључују безбедносне исправке, објашњава Адобе.Према Мицрософт-овим документ подршке , све подржане верзије оперативног система Виндовс 10 испуњавају услове за ново ажурирање Адобе Фласх Плаиер-а. Ако ваш уређај ради на било којој подржаној верзији оперативног система Виндовс, ово ажурирање би требало да се инсталира аутоматски преко Виндовс Упдате.

Да бисте преузели и инсталирали Виндовс 10 КБ4480979, можете прећи на Подешавања> Ажурирање и безбедност> Виндовс Упдате и кликнути на дугме Провери ажурирања. Вероватно је ажурирање инсталирано аутоматски, али ако нисте сигурни, идите на Подешавања > Систем > Ажурирање и безбедност и отворите страницу историје ажурирања.

Адобе Фласх Плаиер ће ускоро бити повучен

Адобе планира да прекине подршку за свој Фласх Плаиер и престане са дистрибуцијом софтвера крајем 2020. Иако се Фласх још увек користи, он и даље представља један од највећих безбедносних ризика за рачунаре.

Адобе је објаснио да су отворени стандарди попут ХТМЛ5, ВебГЛ и ВебАссембли сазрели у последњих неколико година. Ове технологије имају већину функција које су биле у Фласх-у. Пошто веб више не користи интерактивне формате, употреба Фласх Плаиер-а би се могла смањити.

Популар Постс