3 најбоља софтвера за опоравак података у 2017

 Софтвер за опоравак података

Слика љубазношћу: Верт.цом

Опоравак података је једно од најважнијих питања модерног дана. За компаније је важно да имају софтвер за опоравак података који би им могао помоћи да опораве податке без икаквих проблема. Са тако великом разноликошћу софтвера доступног на тржишту, кључно је да се уверите да имате онај који најбоље одговара вашим захтевима. У овом чланку ћемо разговарати о неким од најбољих софтвера за опоравак података модерне ере који ће вам пружити прилику да своје податке очувате безбедним и безбедним.

1. Софтвер ЕасеУС Дата Рецовери

На врху наше листе је ЕасеУС софтвер за опоравак података. Налази се на врху наше листе јер има све функције које желите од софтвера за опоравак података. Са својим изузетним карактеристикама, пожелели бисте да имате ово за себе. То је скалабилан софтвер који се може брзо проширити према вашим потребама. Штавише, са његовим флексибилним функцијама, моћи ћете лако да га користите са различитим платформама. Ове изузетне карактеристике чине га једним од најбољих софтвера за опоравак података модерне ере.2. Рецува

Рецува софтвер за опоравак података успео је да заузме друго место на нашој листи десет најбољих. Примарни разлог за ово је тај што има функције које желите од софтвера за опоравак података. Има изузетно једноставан интерфејс који се може користити без икакве практичне обуке. Веома је једноставан за коришћење, али има и много опционих напредних функција. То је софтвер који може опоравити датотеке са чврстих дискова, екстерних дискова (УСБ драјвова, итд.), БД/ДВД/ЦД дискова и меморијских картица. То је софтвер који може да поништи брисање датотека са вашег иПод-а. Ове функције омогућавају Рецуви да се нађе на другом месту наше листе најбољих софтвера за опоравак података.

3. Диск Дрилл

Још један невероватно невероватан софтвер за опоравак података познат је као Диск Дрилл. Успео је да заузме треће место на нашој листи најбољих софтвера за опоравак података. То је један од најбољих софтвера због својих карактеристика, али и због веома једноставног дизајна, због чега је готово немогуће доћи до забуне.

Закључак

Сва три софтвера за опоравак података су невероватна и имају све потребне могућности да буду главни приоритет компанија. Али ако бих морао да одлучим за софтвер за опоравак података за свој посао, онда бих више волео ЕасеУС као свој најбољи софтвер за опоравак података.

Популар Постс